Több baleset is történt Nyíregyházán

Akt.:
Több baleset is történt Nyíregyházán
© Illusztráció: Pixabay
Nyíregyháza – A Tünde utcán további forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők, s arra kérik a teherautó-vezetőket, hogy a volt KEMÉSZ-telepre ne hajtsanak be, mert az zsákutca, és nem tudnak visszafordulni. Jelenleg is több teherautó van beszorulva azon a szakaszon. Este hét óráig további útlezárással kell számolni a Lapály és a Kilátó utca között, egyedül a 13-as számú helyi autóbuszt engedik el a szakemberek a munkálatok idején.

Nyíregyháza belterületén, a Mező utcán további útfelmarás lassítja a közlekedést, és megkezdődött tegnap a Bethlen Gábor utca Pacsirta és Búza utca közötti szakaszán az útfelmarás. Kerüljenek az autósok, az ott dolgozó munkagépek minden irányból foglalják a forgalmi sávokat, ezért dugók alakulnak ki a nap folyamán. A munkálatok sebességkorlátozás hatálya mellett folytatódnak egész nap és szombaton is.

A Tokaji úti vásártérre szombaton két sávon engedik a piac területére az autósokat, kétszáz forint a behajtás, ami a mozgáskorlátozottakra is érvényes, viszont akik a szélső forgalmi sávból hajtanak be a vásártérre, az Acél utca felől távozhatnak. Ez azért fontos, mert az Acél utcáról nem tudnak visszafordulni, mert akkor a forgalommal szemben haladnának, ami óriási dugót eredményezne a piac bel- és külterületén egyaránt.

Nyíregyháza belterületén több helyen közmű-helyreállítási munkálatokat végeznek, további útburkolati hibára az Ér utcán számíthatnak az arra közlekedők.

er

Október 1-jétől megváltozott az Északi temető látogatási ideje: csak 18 óráig lehet látogatni a sírkertet.

Az elmúlt huszonnégy órában több baleset történt Nyíregyháza területén: ma reggel a 4-es főúton, Újfehértó külterületén teherautó csúszott árokba, a Debreceni úton két személygépkocsi ütközött, csak anyagi kár keletkezett mindkét esetben, személyi sérülés nem volt – tájékoztatott Bordás Béla közlekedési és baleseti tudósító, városgondnok.

KM
hirdetés