Több biciklinek lába kelt Napkoron – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 11-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. július 11-én Mándokon igazoltattak egy gépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az 57 éves mándoki sofőrt a Szerencsi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy 39 éves napkori férfit, aki 2016. július 11-én egy napkori lakóház előtt eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a lopott biciklit megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2016. július 11-én Nyírtelken elfogták B. Tibor 18 éves nyírbátori lakost. A férfit a Gyulai Járásbíróság körözte, ezért az egyenruhások előállították, és őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2016. július 11-én 19 óra 30 perckor egy 38 éves márokpapi lakos. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy ellene a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 24 éves napkori nő és egy 19 éves napkori férfi ellen. A nő és a férfi 2016. július 10-én 21 órakor Napkoron eltulajdonította egy helybeli férfi kerékpárját és készpénzét. A rendőrök a nőt és a férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés