Több ezer ember dőlt be neki – De egy kis trükkel te is jövőbelátó lehetsz a Facebook-on

Több ezer ember dőlt be neki – De egy kis trükkel te is jövőbelátó lehetsz a Facebook-on
Egy Pablo Reyes nevű férfi 2015-ös posztjában megjósolta a 2016-os év legnagyobb eseményeit – pedig egyszerű trükk volt az egész, amivel te is csőbe húzhatod az ismerőseidet.


Képzeld el, hogy 2016-ban egyszer csak eléd kerül egy 2015-ös poszt, ami azt írja:

Mondjátok, hogy őrült vagyok, de 2016-ban Hillary Clinton lesz az első női elnök, a világ megőrül egy gorilla halála miatt, Prince meghalt, Muhammad Ali meghal, Kumbo Slice meghal, Donald Trump meghal, az USA a legnagyobb fegyveres merényletet szenvedi el… Nem próbálok megijeszteni senkit, de még hallani fogton a nevemről.

post
Pablo Reyes ügyesen csinálta – hogy hitelesebbnek tűnjön az egész, néhány meg nem történt eseményt is a pakliba kevert, mint például Trump halálát – több ezren pedig bevették, hogy ezt tavaly decemberben posztolta, és tényleg belelátott a jövőbe. De valójában mit csinált?

Egyszerű. Menj a profil oldaladra, és írj be valamit a mi jár a fejedben részbe – szóval csak a szokásos. Ám mielőtt posztolnád, fogsz látni egy apró óra jelzést alul, amire ha rákattintasz, beállíthatod a poszt időpontját. Ez akár évekkel is korábbi lehet.

post2

Forrás: mirror.co.uk
hirdetés