Több helyen a viharos szél adott munkát a tűzoltóknak – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Beomlott egy lakatlan ház tetőszerkezete kedden este Újfehértón, a Dózsa György utcában. Személyi sérülés nem történt. A helyi önkormányzati tűzoltók a meglazult, veszélyes tetőrészeket eltávolították, majd értesítették az önkormányzatot.

Több helyen a viharos szél adott munkát a tűzoltóknak, ahol leszakadt faágak, vagy úttestre borult fák eltávolításához kérték kedden este a segítségüket.

A 36-os számú főúton, a 31-es és 34-es kilométerszelvények között több leszakadt faág is forgalmi akadályt képzett Tiszavasvári közelében, a város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész segítségével számolták fel az útakadályt.

Beregsurány és Tarpa között egy személygépkocsira dőlt egy nagyméretű fa. Személyi sérülés nem történt. A tarpai önkéntes tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez.

Vadasbokor és Nádasbokor között pedig a nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolították el az útra borult nagyméretű fát, amely teljes szélességében elzárta az úttestet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés