Több helyen is forgalomkorlátozás van Nyíregyházán

Akt.:
Több helyen is forgalomkorlátozás van Nyíregyházán
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – A közmű és csapadékelvezető rendszerek építésével kapcsolatosan további forgalomkorlátozásra számítsanak ma nap közben a Tünde utcán közlekedők.

A Debreceni és a Kállói út között 30 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben a Tünde utcán éjjel és nappal.

tue

Ugyanígy az Alma utcán, a Vércse utcai csomópontnál. A Lujza utcánál szintén forgalomkorlátozás van érvénybe, innen jobbra, a Debreceni út felé, illetve balra nagy ívben a Kállói út felé forgalomkorlátozás tapasztalható. A Kállói úton továbbra is lassú a haladás reggelente, itt a kijelölt gyalogátkelőhelyeket fokozott figyelemmel közelítsék meg, Nyírjes és Nagyszállásnál 60 kilométeres sebességkorlátozásra számítsanak az arra közlekedők, Nyíregyháza belterületén az Arany János útszán felújítják a gyalogosforgalom részére fenntartott hídszerkezetet.

Lakott területen kívül erős oldalszélre kell számítani, sok a falevél az utak szélén, s ez vizesen csúszásveszélyt eredményez. Legyenek óvatosak, tartsák be a szabályokat – mondta el Bordás Béla városgondnok, közlekedési és baleseti tudósító, szép napot és jó utat kívánva a közlekedőknek.

KM-MJ








hirdetés