Több helyen is forgalomkorlátozásra kell számítani Nyíregyházán

Több helyen is forgalomkorlátozásra kell számítani Nyíregyházán
© Illusztráció: navigyurci.hu
Nyíregyháza – Ma reggel megkezdődik az aszfaltozási munka a 36-os főútvonalon, a Bethlen Gábor utca kivezető szakaszán, a Mező utcától a tiszavasvári felüljáró tövéig – mondta el Bordás Béla, városgondnok.

Jelen pillanatban ez a szakasz le van zárva, a munkálatokkal vélhetően 17 óráig végeznek – az arra közlekedők forgalom- és sebességkorlátozás mellett, váltakozó irányban haladhatnak a főútvonalon. A Vécsey utcai kishíd felújítását végzik teljes útlezárás mellett, hasonló munkálatokkal számolhatnak az Arany János utcát, de az ott csak a gyalogos átkelőt és a járdán lévő hídszerkezetet újítják fel.

Nyíregyháza belterületén több helyen számíthatnak forgalomkorlátozásra, ilyen a Nyár utca, a Nyírfa utca és a Dózsa György utca érintett szakasza, míg a Szalag utcán fakitermelési munkát fognak végezni 9 órától, ma ugyanis megkezdődik az épülő örökösföldi református templom terület-előkészítése.

Lakott területen kívül több helyen van érvényben sebességkorlátozás: Nagykálló és Nyíregyháza, Nyírjes és Nagyszállás között, valamint a Kállói út bevezető szakaszán fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Az Északi temető ma 7-től 20 óráig van még nyitva – tudatta Bordás Béla városgondnok, közlekedési és baleseti tudósító.
hirdetés