Több helyen keletkezett tűz pénteken – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi péntek este a Tiszaeszlár és Bashalom közötti úton. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Kigyulladt egy kisteherautó motortere szintén az esti órákban az M3-as autópályán, a 242-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon, Kállósemjén közelében. A tulajdonosnak sikerült egy kézi tűzoltó készülékkel a lángokat megfékeznie, majd a nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy terményszárítóban lévő ötven mázsa kukorica pénteken a késő esti órákban Császlón, a Kossuth Lajos utcában. A csengeri önkormányzati, a fehérgyarmati és a nyírbátori hivatásos tűzoltók a terményt a tulajdonos segítségével leürítették, majd a felhevült szárítót visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakatlan ház tetőszerkezete, valamint fürdőszobája égett péntek este Szamosszegen, a Kölcsey Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés