Több körözöttet is elcsíptek – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 15-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai igazoltattak 2016. június 15-én Szamossályi belterületén egy segédmotoros- kerékpárral közlekedő 36 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfit jogerősen eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 15-én Budapesten elfogták L. Tibor 53 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen a Szerencsi Járásbíróság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt európai elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. június 15-én 0 óra 55 perckor igazoltattak Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő 41 éves helyi férfit. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfit a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés