Több száz millióért adta el szüzességét egy 19 éves lány

Akt.:
Több száz millióért adta el szüzességét egy 19 éves lány
© Forrás: Mirror
A 19 éves Giselle ártatlanságáért hatalmas összeget fizetett egy arab üzletember. A lány a pénzből utazgatni szeretne és finanszírozni a tanulmányait.

A fiatal az interneten hirdette meg szüzességét, és ő maga is meglepődött, hogy 2,5 millió eurót hajlandó kifizetni egy üzletember.

Az üzletre hamarosan sor is kerülhet. Németországban már le is foglaltak egy hotelszobát, a megegyezés szerint azonban Giselle bármikor visszaléphet.

Forrás: mirror.co.uk


Fotó: UA-Reporter.com
Oroszország - Egy 18 éves, Voronyezsben élő lány szívesen odaadná ártatlanságát annak, aki hajlandó ajándékozni neki egy vadonatúj iPhone 7-es készüléket. Az ifjú hölgy az oroszországi város hirdetési honlapján osztotta meg vágyát, hogy mindenképpen kapni szeretne egyet az Apple nemrég piacra dob...
bang
Bangkok - A nő azután döntött úgy, hogy óriásplakáton fogja hirdetni, hogy férjet keres magának, aki elvehetné a szüzességét, miután nem talált megfelelő partnert sem a társkereső oldalakon, de még a randiközvetítő segítségével sem. A bangkoki rendőrök viszont nem voltak elnézőek a hirdetéssel sz...

Címkék: , ,hirdetés