Több százan az ózdi börzén

Állásbörze Tiszaújvárosban
Állásbörze Tiszaújvárosban
Teljesen megtelt az ózdi Városi Művelődési Központ a pénteken tartott állásbörzén. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Munkaügyi Központ Ózdi és Putnoki Kirendeltsége immáron tizennegyedszer rendezett állás- és képzési börzét, amely először bővült kiállítással. Megnyitójában Szabó József, a Megyei Munkaügyi Központ igazgatója a pályaválasztás fontosságára és a munkaerőpiaci lehetőségekre hívta fel a jelenlévők figyelmét. A börzére – amelyen részt vett Benedek Mihály ózdi és Tamás Barnabás putnoki polgármester is – újságot adtak ki a szervezők, a látogatók pedig kérdőíven mondhattak véleményt a látottakról.

Negyven cég

Az eseményen negyven munkáltató kínált több száz állást a legkülönfélébb szakmákban. A cégek kerestek többek között varrónőt, hegesztőt, lakatost, festőt, forgácsolót, bolti eladót és kereskedelmi osztályvezetőt is. A munkáltatók képviselői és a leendő munkavállalók között egyre-másra folytak az elbeszélgetések, melyek közül jónéhány sikerrel zárult.

Az emeleti színházteremben és a folyosókon huszonhárom intézmény mutatkozott be, ajánlotta képzési és átképzési lehetőségeit, valamint az érdeklődők igénybe vehették a munkaügyi központ kirendeltségének humánszolgáltatásait.
hirdetés