Több tűzesethez vonultak a lánglovagok – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Több tűzesethez vonultak a lánglovagok – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tizenöt darab nádkéve gyulladt be szerdán délután a 403-as elkerülő út mellett, a 7-es kilométernél, Napkor közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Ötven négyzetméteren a száraz fű és fanyesedék kapott lángra szerdán délelőtt Pátrohán, a Széchenyi utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kéthektáros területen adott feladatot a meggyulladt száraz aljnövényzet oltása a mátészalkai hivatásos tűzoltóknak a szerdán napközben Nyírcsaholyban, míg hasonló eseménynél Kisvárdán, az Attila út végén, valamint Nyírbogdányban kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Füstölőként használt melléképület tetőszerkezete gyulladt ki szerdán délután Olcsvaapátiban, a Dózsa György utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés