Többen meghaltak balesetben egy székkutasi vasúti átjáróban

Akt.:
Székkutas, 2018. október 25. Rendőrautók egy vasúti átjárónál Székkutasnál, ahol négyen meghaltak, amikor egy személygépkocsi és egy vonat összeütközött 2018. október 25-én.
Székkutas, 2018. október 25. Rendőrautók egy vasúti átjárónál Székkutasnál, ahol négyen meghaltak, amikor egy személygépkocsi és egy vonat összeütközött 2018. október 25-én. - © Fotó: MTI/Donka Ferenc
Szeged – Négyen meghaltak, amikor egy személygépkocsi és egy vonat összeütközött egy vasúti átjáróban Székkutasnál csütörtökön – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat a 47-es főút irányába terelik.
A katasztrófavédelem honlapján olvasható közlemény szerint egy személygépkocsit sodort el a vonat Székkutas és Orosháza között. Az autóban utazó négy ember a helyszínen meghalt, a vonaton senki sem sérült meg – írták.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a helyszínelés ideje alatt az utasokat vonatpótló buszok szállítják, késésekre kell számítani. Az eddigi jelentések szerint a sorompó működött a baleset idején.

– MTI –
hirdetés