Többet tenni, jobbá válni!

Szabó Tünde gazdag éremkollekcióját ajánlotta fel
Szabó Tünde gazdag éremkollekcióját ajánlotta fel - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – Dr. Szabó Tünde a világversenyeken szerzett érmeit ajánlotta fel a kiállítás számára.

Alapításának 90. évfordulóját ünnepli a Nyíregyházi Vasutas Sport Club. Az egyesület vezetése arra kéri az olvasókat, hogy aki őriz valamilyen relikviát, tárgyi emléket (legyen az fotó, zászló, érem, mez, melegítő, poszter, belépőjegy, szórólap, hírlevél, jegyzőkönyv) az NYVSC-hez kötődően, és szívesen kölcsön adná egy nagyszabású kiállításhoz, akkor hozza be a Kelet-Magyarország szerkesztőségébe, (Nyíregyháza, Dózsa György út 4-6.). Amennyiben nevet, telefonszámot is megadnak a relikviák mellé, vállaljuk, hogy a kiállítást követően visszajuttatjuk! Az NYVSC egyik legsikeresebb versenyzője, dr. Szabó Tünde is átadta saját pályafutása legértékesebb darabjait a klubnak a kiállítás megrendezéséhez.

– Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki érmeimet ajánlom fel a kiállítás számára, amelyekhez talán a legjobban kötődőm érzelmileg – nyilatkozta dr. Szabó Tünde. – Rengeteg időt és energiát fektettem edzőimmel együtt a felkészülésbe, hogy a medencében a maximumot tudjam kihozni magamból.

Részese lehet a történelemnek

– Ezek az érmek attól igazán értékesek, amit jelképeznek, azt a munkát, ami ahhoz kellett, hogy megszerezzem őket. Mindig többet tenni, jobbá válni! Én ezt az elvet követtem életem minden pillanatában és követem mind a mai napig. Az NYVSC nagy családjának tagjaként arra biztatom egykori sportoló és sportvezető társaimat, keressék elő a régi érmeiket és emlékezzenek, mennyit kellett dolgozni, küzdeni értük! Hiszem, hogy aki ezeket a relikviákat megnézi majd a kiállításon, kicsit maga is részese lesz az NYVSC család fantasztikus történetének és nagyszerű sportsikereinek. Legyünk büszkék ezekre az eredményeinkre, és tegyünk meg mindent, hogy a jövőben is lehessenek Nyíregyházának hozzánk hasonlóan eredményes sportolói! Nyíregyháziként, az NYVSC család tagjaként ez a kötelességünk!

KM
hirdetés