“Többször is leköpött szex közben. Imponálni akart nekem…” (18+)

Akt.:
“Többször is leköpött szex közben. Imponálni akart nekem…” (18+)
© Illusztráció: getty images
A Whisper nevű telefonos alkalmazáson keresztül néhány, a nevét nem vállaló felhasználó megosztotta a világgal élete legcikibb szexuális élményét. Ezekből szemezgettünk most. Spriccelő tejtől az orálszexes fingásig – következzenek az arcpirítóan ciki szexbakik!

“A legrosszabb szexélményem egyértelműen az volt, amikor egy srác többször leköpött aktus közben. Azt hitte szexi amit csinál, és imponálni akart nekem.”

“Egyszer szex közben a pasim felvette az édesanyjának a telefont. Minden vágyat kiölt belőlem ez a húzása.”

“Épp misszionárius pózban csináltuk, amikor az erőlködéstől a srác orra vérezni kezdett. Teleprüszkölte az arcom vérrel és nem akarta abbahagyni, amíg el nem élvezett. Mondanom se kell: soha többet nem találkoztunk.”

“A férjem egyszer nagyon nagyon lázba jött és felemelt, majd ledobott az ágyra. Akkora lendülettel dobott, hogy bevertem az ágykeretbe a kezem, ami eltört. Azóta nem próbálkozik ilyen zsonglőrmutatványokkal…”

“Egyszer egy pasi hatalmasat fingott, miközben orálisan kényeztettem. Bárcsak örökre elfelejthetném azt az estét.”

“Pár héttel azután, hogy abbahagytam a szoptatást egy pasi rámarkolt a bal mellemre szex közben, amiből spriccelni kezdett az anyatej.”

Forrás: ripost.hu


Alighanem mindenkinek akad olyan szex élménye, ami távolról sem nevezhető erotikusnak, és hencegni se nagyon lehet velük, na de ami most következik, nos, maradjunk annyiban, hogy mind a három igen csak meredek... A pasi nekiállt telefonálni szex közben "Még csak néhány randi óta ismertem a fickót,...

Van az úgy, hogy nem jön össze. Na de ennyire? Mi a teendő, ha már a kutya is be akar szállni? A Ripost összegyűjtötte a legcikibb megtörtént szexbakikat - ebből szemezgettünk most. Következzenek a horror beszámolók, méghozzá a csajoktól! Gumi a plafonon "Hiába múltam el 30 éves, még életemben egy...

Címkék: , , ,hirdetés