Sport

2015.09.16. 09:31

Kigyulladt kéz, agyrázkodás - a tuzsériakkal mindig történik valami

A Tuzsér kapusa, Kőrösi Norbert koponyazúzódást és agyrázkódást szenvedett egy balszerencsés ütközés során.

A Tuzsér kapusa, Kőrösi Norbert koponyazúzódást és agyrázkódást szenvedett egy balszerencsés ütközés során.

A tuzsériakkal mindig történik valami. A hónap elején az váltott ki aggodalmat, hogy a megyei első osztályú egylet futballistája, Markos János egy buliban megégette a kezét, emiatt orvosi ellátásra, no meg kihagyásra kényszerült. A szombati, Ibrány elleni összecsapáson pedig Kőrösi Norbert kapus olyan szerencsétlenül ütközött a vendégek támadójával, Kristófi Sándorral, hogy szintén kórházi kezelésre szorult.

– Magára az esetre nem emlékszem, de nem gondolom, hogy ellenfelem szándékosan akart volna letakarítani, sérülést okozni, egyáltalán nem így ismerem Sanyit – nyilatkozta rendkívül sportszerűen a kárvallott Kőrösi Norbert. – Sajnos, ez benne van a futballban... A történtekből annyit tudok felidézni, egy a védelem mögé beemelt labdára elindultam, majd csak az van meg, hogy vizet hoztak, pofozgattak. Hányingert éreztem, szédültem, abszolút nem voltam jól. Dancs Béla edző szavai azért beugranak: „Nem így kellett volna kijönni, védenem kellett volna magam a lábammal” – mondta. Mentővel a kisvárdai kórház sürgősségi osztályra vittek kivizsgálásra, koponya CT-t csináltak, megmérték a vérnyomásom, ami magas volt. Jeleztem az orvosoknak, meccsről jöttem, az lenne a csoda, ha alacsony lenne... Koponyazúzódást, agyrázkódást állapítottak meg, aztán hazaengedtek azzal a kikötéssel, hogy pihenjek. Ehhez annyit: Dolhai Máté, a sérülés miatt nem játszó csapattársam végig velem volt, neki ezúton is köszönöm a segítséget! Vasárnap reggel úgy ébredtem, mint akit fejbe rúgtak, ráadásul a fájdalom lehúzódott a nyakamra. De már nem vészes... Meglátom, mennyit javul az állapatom hétközben, ettől teszem függővé, mikor állok ismét a kapuba. No meg persze, Dancs Béla szava lesz a döntő ebben az ügyben.

Öröm az ürömben, hogy a cerberust akkor szállították el, amikor a Tuzsér 3–0-ra vesztésre állt az Ibránnyal szemben, a végén – éppen Dancs Béla piros lapja miatt – emberhátrányban mégis kicsikarta a döntetlent.

– A három kapott gólra, sajnos tisztán emlékszem, talán a harmadik a lelkemen szárad – ütött meg kritikus hangot saját teljesítményét illetően Kőrösi Norbert. – Arról viszont boldogan értesültem, amikor még este visszatértem a pályára, hogy sikerült pontot szerezni. A barátnőm már a menetközben, a kórházban értesített az eredményről, az egyenlítés után pedig Mátéval együtt örültünk. Hogy ez túl sok egyszerre? A Nagyecsed elleni nyitómeccsen a 81. percben, meglehetősen szigorú módon kiállították. Lassan tényleg elég volt a kalandokból erre az évre.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!