Tökéletes alternatívát kínál az új kisközösségi applikáció

Akt.:
Tökéletes alternatívát kínál az új kisközösségi applikáció
© illusztráció: getty images
Van élet a Facebookon kívül is: kollégáival és barátaival a Banden is lehetnek csoportjai.

Ezzel az ingyenes szolgáltatással ugyanolyan egyszerű csoportokat létrehozni, azokon keresztül kommunikálni, programokat szervezni a tagokkal, mint a Facebookon. Ha nem a közösségi oldalon akarja ezt megoldani, ez egy remek megoldás – számítógépen és mobilon egyaránt – írja a hvg.hu.

Nem véletlen, hogy a 10 millió letöltést is elérte már a Band nevű alkalmazás, hiszen legalább olyan jó szolgálatot tesz, mint a facebookos események és a hozzájuk tartozó app. Sokan ugyanis nem akarják ezt a tevékenységet a közösségi oldalhoz kötni, például azért, mert legalább addig sem ott vannak, vagy épp azért, mert nincsenek is fent a Facebookon.

Bármilyen okból is akarjuk különválasztani a két szolgáltatást, ez az Androidon, iPhone-on, iPaden és böngészőben is ingyen használható alkalmazás tökéletes alternatíva.

Közvélemény-kutatás

Regisztráció után máris létrehozhatunk egy új csoportot, ahová SMS, link, e-mail segítségével is meghívhatjuk ismerőseinket – ha még nem tették meg, nekik is regisztrálniuk kell hozzá.

Innentől kezdve elég egyértelmű ikonok mutatják, hogy milyen lehetőségek vannak: írhatunk a csoport tagjainak, akik lájkolhatják és kommentálhatják a posztokat, képeket, és fájlokat is tölthetünk fel, egy naptárban megadhatunk időpontokat a közös eseményekhez, illetve egy gyors közvélemény-kutatást is lehet készíteni, csak a kérdést és a válaszlehetőségeket kell hozzá megadni, majd várni a szavazatokat.

ÉKN
hirdetés