Tőkés László köszöntése Kisvárdán

Dr. Szabó Ferenc vezérigazgató, az Alapítvány kuratóriumának tagja, aki nagy szerepet vállalt a könyv megjelentetésében, átadja az ünnepi kiadványt.
Dr. Szabó Ferenc vezérigazgató, az Alapítvány kuratóriumának tagja, aki nagy szerepet vállalt a könyv megjelentetésében, átadja az ünnepi kiadványt. - © Fotó: Vincze Péter
Kisvárda – A Tőkés László Alapítvány Kuratóriumának rendezésében tartották meg Kisvárdán a Református templomban, április 2–án, vasárnap délután három órától, a „Hit és nemzet –Tőkés László Breviáriuma” (A breviárium a zsolozsma számára előírt összes szöveget tartalmazó liturgikus könyv) című könyv díszbemutatóját.

Az Alapítvány névadója Tőkés László (Kolozsvár.1952. április 1. –református lelkész, az 1989–es romániai forradalom hőse, 1990–től 2009–ig. a Királyhágómelléki református egyházkerület püspöke, 2007–től európai parlamenti (EU), 2010–2011 között az EP egyik alelnöke.) európai parlamenti képviselőjének, Temesvár hősének születésnapi köszöntését, ünnepi istentisztelet keretében. A megye, Kisvárda Város, képviselői és mások is köszöntötték Tőkés Lászlót.
hirdetés