Tökfaragó verseny a Kelettel – Boszorkányos lett a győztes töklámpás!

Rozinyák Attiláné boszorkányos töklámpása nyert
Rozinyák Attiláné boszorkányos töklámpása nyert - © Fotó: magánarchívum
Nyíregyháza – Véget ért lapunk tökfaragó versenye, megvannak a nyertesek.

Ha a Halloween nem is honosodott meg hazánkban, egyre többen díszítik lakásukat, kertjüket saját kezűleg vagy a családdal, barátokkal közösen faragott tökkel. Az idén őket szólítottuk meg tökfaragó versenyünkkel.

Ajándékcsomag a nyeremény

Arra kértük az alkalmi zöldségszobrászokat, küldjenek képet legsikerültebb alkotásukról, amelyekre a SZON-on szavazhattak olvasóink. Felhívásunkra harmincegy nevezés érkezett, s nemcsak a legtöbb voksot kapta, de a zsűri döntése alapján is Rozinyák Attiláné töklámpása nyert. A Szabolcs Online-on regisztrált szavazók közül a véletlenszám-generátor Kádas Imolát sorsolta ki. A győztes tökfaragó és a nyertes szavazó is egy-egy 10.000 forint értékű ajándékcsomagot vehet át szerkesztőségünkben.

KM


Illusztráció: getty images
Nyíregyháza - Ha a Halloween nem is honosodott meg hazánkban, egyre többen díszítik lakásukat, kertjüket saját kezűleg vagy a családdal, barátokkal közösen faragott tökkel. Van, ahol ez már hagyomány, máshol csak a gondolatával játszanak még, de egy biztos: érdemes belevágni az érett tökökbe, mert a...
hirdetés