Tökfaragó verseny: délig szavazhatnak

A kreativitásnak csak a kézügyesség szabhatott határt
A kreativitásnak csak a kézügyesség szabhatott határt
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Célegyenesbe fordult lapunk tökfaragó versenye, hamarosan kihirdetjük az eredményeket.


Ha a Halloween nem is honosodott meg hazánkban, egyre többen díszítik lakásukat, kertjüket saját kezűleg vagy a családdal, barátokkal ­közösen faragott tökkel. Van, ahol ez már hagyomány, máshol először ragadtak szerszámot és készítették el töklámpásukat. Az idén őket szólítottuk meg tökfaragó versenyünkkel.

Arra kértük az alkalmi zöldségszobrászokat, küldjenek képet legsikerültebb alkotásukról. Felhívásunkra harmincegy nevezés érkezett megannyi témában: kaptunk tökbe álmodott rémeket, boszorkányokat, mesefigurákat, szellemkastélyt, cicát, kutyát, madarat, farkast és denevért – csak a kézügyesség szabott határt a versenyzők képzeletének. A töklámpásokra a Szabolcs Online-on lehet szavazni november 9-én délig.

A tíz legtöbb voksot kapott alkotás közül a Kelet-Magyarország szerkesztőségi zsűrije választja ki az első helyezettet, a regisztrált szavazók közül pedig véletlenszám-generátor segítségével sorsoljuk ki a szerencsés nyertest.

KM


Nyíregyháza - Ha a Halloween nem is honosodott meg hazánkban, egyre többen díszítik lakásukat, kertjüket saját kezűleg vagy a családdal, barátokkal közösen faragott tökkel. Van, ahol ez már hagyomány, máshol csak a gondolatával játszanak még, de egy biztos: érdemes belevágni az érett tökökbe, mert a...
hirdetés