Tolatás közben ütötte el az idős asszonyt Nyíregyházán – szemtanúk jelentkezését várják

Akt.:
Tolatás közben ütötte el az idős asszonyt Nyíregyházán – szemtanúk jelentkezését várják
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt.

Az eddigi adatok szerint 2018. augusztus 18-án 10 óra körül személygépkocsival közlekedett egy férfi Nyíregyháza, Búza utcán, a Bethlen Gábor utca felől a Rákóczi utca irányába. Haladása során a Búza utca 21. szám előtti útszakaszon tolatásba kezdett. Mögötte keresztirányba át akart kelni az úttesten egy gyalogosan közlekedő 77 éves nyíregyházi nő, akinek a járművezető a gépkocsija hátuljával nekiütközött. Az asszony az ütközés következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd 2018. augusztus 21-én a kórházban elhalálozott.

bal

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy annak körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés