siker

2019.11.21. 06:12

Ismét győzedelmeskedett Nadal

Rafael Nadal és Roberto Bautista-Agut győzelmével a házigazda spanyol válogatott szerdán biztosította továbbjutását a tenisz Davis Kupa madridi döntőjének csoportköréből.

Mivel a hazaiak nyerték mindkét egyest a horvátok ellen, a páros mérkőzésnek már nem lesz tétje. A spanyolok két győzelemmel zárnak a B csoportban, mellettük az oroszok jutnak tovább, a horvátok búcsúznak.

A madridi tornán csütörtökig hat darab háromcsapatos csoportban küzdenek a résztvevők, ezekből a hat első helyezett mellett a két legjobb második jut tovább. Csütörtök este és pénteken a negyed-, szombaton az elődöntőkre kerül sor, a finálét pedig vasárnap rendezik.

Minden mérkőzés két nyert szettig tart, két egyes és egy páros meccset játszanak egymással a válogatottak. A négy elődöntős automatikusan résztvevője lesz a jövő évi tornának, míg a két legrosszabb mérleggel záró együttes búcsúzik.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában