Tömör igény a Csömör ellen

Tömör igény a Csömör ellen
Eddig minden stimmel. A Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabda-társulata előírásszerűen tette dolgát. Az őszi Csömör elleni mérkőzés tudósítása [.pdf – 37KB]

A Debrecen, majd a Hargita legyűrésével a nyolcadik helyre rakétázott. Naná, hogy a felsőházi rájátszást, no meg a nyugodt bajnoki finist garantáló pozícióhoz foggal-körömmel ragaszkodik az NYKSE – éppen ezért kiemelt jelentőséget élvez az aktuális Csömör elleni hazai parti.

– Aki követi az eseményeket annak úgy gondolom, felesleges ragozni a témát, nekünk ezt a meccset feltétlenül meg kell nyerni – hangoztatta Jano Pál, a Nyíregyháza játékos-edzője. – Szeretnénk meglepni a csömörieket, hogy mivel, az maradjon titok, emellett a számomra mindig fontos tényezőnek tartott kemény védekezéssel próbálunk operálni. Abban biztos vagyok, a társaság ezúttal is oda teszi magát, másként nem boldogultunk volna a Debrecen és legutóbb a Hargita ellen sem. Nem akarok érzelgősnek tűnik, mindenesetre az utolsó hazai mérkőzésen tapasztalhattuk, milyen sokat jelent a közönség támogatása, erre most is szükségünk lesz: amennyiben sikerül megszerezni a két pontot óriási lépést tehetünk végső célunk elérése érdekében.

Vagyis, a tét nem kicsi, már csak ezért is fontos, hogy a sérüléssel bajlódó Nagy Csaba vállaja a szereplést a szombati (18 óra) összecsapáson.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés