Top 10: Drágán add a szüzességed!

Akt.:
Top 10: Drágán add a szüzességed!
Összegyűjtöttük a világtörténelem 10 legdrágább szüzességét. Az árakban elég nagy a szórás, az utolsó helyezett 3,6 millió forintot, míg az első 1 milliárdot kért.

Nem könnyű megérteni az eladói oldalt, bár a listán nagyon sok olyan lány szerepel, aki anyagi gondok miatt kényszerült ilyen cselekedetre. Vásárlói oldalról viszont teljes rejtély, hogy miért ér meg bárkinek is ennyit egy lány szüzessége. Az biztos, hogy a listán szerepel pár kamu sztori, és akad olyan is, aki csak egy kis hírnévre vágyott.

10. 2004-ben, a 18 éves lány londoni lány, Rosie Reid egy 44 éves mérnöknek adta el az első együttlétet. A elvált férfi 3,6 millió forintot fizetett neki. Bár a hölgynek ez volt az első szexuális együttléte egy férfival, leszbikus kapcsolatban élt. Állítólag a párja végig ott várt és hallgatózott az ajtó előtt.

9. A román Alina Percea szintén 18 évesen adta el szüzességét. Azért bocsátotta árverésre ártatlanságát, mert a számítógépes iskolát szerette volna befejezni. Egy olasz férfinak ez megért 3,8 millió forintot. A 45 éves vásárló Velencébe utaztatta, de előtte még 2 vizsgálaton kellett bizonyítani, hogy valóban szűz.

8. Shatuniha: “Nincs káros szenvedélyen és szép vagyok. Új vagyok, nem használt.” – hirdette magát a szibériai tini, mintha csak egy autót akarna eladni. A nyertes 7,8 millió forintért feküdhetett le vele először. A lány a döntését azzal indokolta, hogy nagyon gyorsan pénzre volt szüksége, ezért kész volt megválni legnagyobb értékétől.

shatuniha

7. A csak álnéven ismert “Unigirl” 2010-ben döntött az eladás mellett, mivel nagyon megszorult az egyetemi évek alatt. A szüzességére több, mint 2000 licit érkezett, a győztesnek végül 8,9 millió forintot kellett fizetnie, amiből a lány fedezni tudta a tanulás költségeit. Az árral a lány is elégedett volt, azt mondta, messze felülmúlta a várakozásait, és nagyon megköszönte minden licitálónak, hogy felverték az árat.

6. A texasi Cathly Cobblerson 24 éves volt, amikor 2004-ben úgy döntött, hogy nem aprózza el a dolgokat és rekordot dönt: 28 millió forint volt a kikiáltási ár. Ez az üzlet viszont nem jött össze, az ajánlatot eltávolították a portálról.

5. A brazil Catarina Miglorini 2012-ben vált híressé azzal, hogy elképesztő, 219 millió forintos áron vált meg ártatlanságától. 4 igen komoly érdeklőző volt: egy kínai, két amerikai és egy indiai. A 20 éves lányt már akkor is sokan vádolták, de kijelentette, nem prostituált. A pénzt arra szerette volna használni, hogy a szegényeknek építtet belőle házakat a szülővárosában.

catherina

4. Elizabeth Raine, a titokzatos orvostanhallgató tudománnyá fejlesztette a szüzesség értékesítését. A licitet egy PR ügynökség kezelte és még egy professzionális weboldalt is létrehoztak neki. A portálról nem hiányozhatott a jogi nyilatkozat, sem, ahol elég elég furcsán megfogalmazták, mit is jelent pontosan a nemi együttlét és szerepelt benne az is, hogy az eladó a vételár 35 százalékát jótékony célokra fordítja (konkrétan egy olyan alapítványnak utalja a hányadot, amely nőknek biztosít oktatást a fejlődő országokban). Az oldalon egy fotógaléria is volt, ahol megcsodálhatták az eladásra kínált csodálatos testet, az arc ki volt takarva. Az sajnos nem derült ki, végül mekkora összeget fizettek érte.

raine

3. Graciela Yataco, a perui modell 2005-ben, 18 évesen szerette volna pénzzé tenni szüzességét. Elmondása szerint azért, mert ki kellett fizetnie az édesanyja kórházi számláit és támogatnia kellett az öccsét. 365 millió forintért vihette a szerencsés.

2. Raffella Fico, a 20 éves olasz modell 2008-ban még a helyi Big Brother-ben szerepelt, egy évvel később azonban ismét hírnevet szerzett magának. Romában szeretett volna házat venni és a színésziskola sem éppen olcsó, ezért úgy döntött, vásárra viszi a testét. Esküdözött, hogy sosem volt barátja, a bugyit pedig 506 millió forintért dobta volna le.

fico

1. 2008-ban a 24 éves Natalie Dylan kapott egy durva ajánlatot. 1 milliárd forintot fizettek a szüzességéért, amitől a tanulmányai folytatása miatt volna kénytelen megválni. Az akciója egyébként nagyon furcsa, sok ember szerint nagy kamu az egész.

dylan

Címkék: , ,hirdetés