microsoft

2020.08.27. 18:30

Képernyőhibák adódhatnak a Surface Book laptopokkal

Bár a tesztek során igen strapabírónak bizonyult, a felhasználók hosszabb távon problémákra panaszkodnak.

Forrás: Shutterstock

Egyes modelleken normál használat mellett is komoly kijelzőhibák jönnek elő, a Microsoft azonban figyelmen kívül hagyja a panaszokat – írja az Origó.

A Surface Book a Microsoft egyik legtrendibb PC-je, hiszen az egyedi zsanéroknak hála laptopként vagy tabletként is lehet használni, a kijelzőjét pedig le lehet csatolni az alsó részről. Bár a tesztek során igen strapabírónak bizonyult, a felhasználók hosszabb távon problémákra panaszkodnak.

Egyes modelleken a kijelzőt borító üveg állítólag eltörik, még normál és visszafogott használat mellett is. A panaszosok azt állítják, nem is viszik sehová a készüléket, és a legtöbb embernél a webkamera környékén találhatóak a sérülések. Állítólag az alsó résszel való érintkezés is okozhatja a problémát, tervezési hiba eredményeként.

Az októl függetlenül sajnos a Microsoft nem igazán ad helyet a panaszoknak, a felhasználók beszámolóit figyelmen kívül hagyva állítólag elutasítja a pórul jártakat azzal, hogy helytelen használat vagy sérülés eredménye, ami történt, és így garanciában nem is javítják. A Surface Book 2 és a Surface Book 3 egyaránt érintett. Később a Microsoft egyik szóvivője azt mondta, kivizsgálják a helyzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!