Törőcsik újra rúgja a labdát, heti ötször edz

Negyvenötször szerepelt a válogatottban a legenda
Negyvenötször szerepelt a válogatottban a legenda - © Fotó: lokál.hu
Budapest – Törőcsik András, az Újpesti Dózsa korábbi negyvenötszörös válogatott, legendás labdarúgója újabb kisebb műtéten van túl, de jól érzi magát, van étvágya, és a közérzetére sincs panasza – idézi a Nemzeti Sport Online a Blikk című lap minapi írását.

„A rossz állapotú fogai miatt szükséges volt a műtét, amelyre altatásban került sor. Nem volt jelentős beavatkozás, s azóta minden rendben van vele. Hála az égnek, jó a kedve és az étvágya, valamint a közérzetére sincs panasza. Tényleg csak pozitívan tudok nyilatkozni az állapotáról” – szólaltatta meg a Blikk Törőcsik Évát, a 63 éves sportember nővérét.

Az elmúlt években két agyműtéten áteső, jelenleg egy budakeszi rehabilitációs központban gyógyuló „Törő” – bár a fogműtét miatt kis szünetet kellett tartania – hetente ötször edz Pintér István gyúróval a Pénzügyőr pályáján.

„A fociedzései leginkább passzolgatásból és kapura lövésekből állnak. Remekül érzi magát a foglalkozásokon. Amikor pályára lép, egészen biztosan előjönnek karrierje legszebb emlékei” – tette hozzá Törőcsik Éva.

HBN
hirdetés