Tovább, csak tovább!

Tovább, csak tovább!
© Az utóbbi hetekben a kisvárdai támadónak, Nagy Róbertnek volt minek örülnie Fotó: Pusztai Sándor
Labdarúgó NB III: Hazai pályán folytathatja a megkezdett jó sorozatát a Kisvárda és a Nyírbátor is a 6. fordulóban.

Kisvárda Master Good–Putnok (szombat, 16 óra)
Révész Attila, kisvárdai szakmai igazgató: – Egy kalap alatt kezeljük a következő három mérkőzést, próbáljuk majd mindig a legideálisabb csapatot a pályára küldeni. Ugyanakkor a Putnok elleni mérkőzésre megnehezítette a felkészülésünket, hogy több játékos is vírusos, lázzal, hányással és hasmenéssel járuló betegséggel küszködött. Az is tény, a kupameccset célszerűbb lett volna kedden lejátszanunk, de a műfüves pályával kapcsolatos építési munkálatok olyan stádiumban vannak, hogy csak szerdán tudjuk fogadni élvonalbeli ellenfelünket, így utána már csak két napunk marad a Cigánd elleni másik rangadóra.

Ki merem mondani, mindhárom mérkőzésen a győzelem a célunk. Maradva még a Putnok elleni szombati találkozónál, ellenfelünket, miként a többi csapatot sem nagyon ismerjük, de biztos nem véletlen, hogy mind az öt eddigi mérkőzésüket megnyerték. Nagyképűség nélkül mondhatom, csak a magunk játékával foglalkozunk, így volt ez a korábbi fellépéseinken is. Csak ismételni tudom magam, hazai pályán a győzelem kötelező a csapatra nézve.

Nyírbátori FC–Veresegyház (szombat, 16 óra)
Kovács János, nyírbátori edző: – Azon leszünk, hogy folytassuk a jó sorozatunkat, ehhez minden feltétel adott, és ha a helyzetkihasználásunk az utóbbi hetekben tapasztaltakhoz hasonlít majd, akkor elérhetjük a célunkat. Ugyanakkor a Veresegyház masszív csapat, amely edig szoros mérkőzéseket játszott, a Kazincbarcika is csak az utolsó percekben tudta feltörni a védelmét.

Ellenfelünk a legutóbbi meccsén öt háromra verte a Hajdúböszörményt, így a két csapat közelmúltbeli eredményei alapján gólzáporos csata várható, de akkor sem bánkódunk majd, ha szoros mérkőzésen, kis különbséggel nyerünk. A játékosok élvezik és meg is hálálják a bizalmat, úgyhogy kellemes gondjaim vannak a csapat összeállítását illetően.

(Bővebben a Kelet-Magyarország 2014. szeptember 20-i számában.)
hirdetés