Toyota Business modellek akár 20% kedvezménnyel – magánszemélyeknek is

Akt.:
Toyota Business modellek akár 20% kedvezménnyel – magánszemélyeknek is
A Toyota Titán az év végi ajándékozáskor nagyon kitesz magáért. 2017 novemberében és decemberében akár 20% fölötti kedvezményt biztosítanak Toyota Avensis, Corolla és Auris modelljeik teljes vételárából. Mi több, az ünnepi hangulatot az akcióban résztvevő modellek esetében plusz 2 év garanciával, ajándék parkoló-radarral és helytakarékos pótkerék-szettel fokozzák.

Ez az ajánlat azt jelenti, hogy a Toyota Titán magánszemély ügyfelei már egy darab gépkocsi vásárlásakor is élvezhetik ez egyébként csak cégeknek járó, kitűnő kondíciókat. Érdemes azonban sietni, mert az akció csak november és december hónapokban vehető igénybe. Használja ki a Toyota Titán év végi ajánlatát, és tapasztalja meg Ön is a Toyota Business modellek kényelmét és megbízhatóságát!

Látogasson el a Toyota Titán bemutatótermébe Nyíregyházán, a Debreceni út 222. alatt vagy kérjen ajánlatot e-mailen az ertekesites@toyotatitan.hu címen.

További részletek: A „Toyota Business modellek” akció érvényessége meghirdetésétől 2017. december 31-ig, illetve visszavonásig vagy a készlet erejéig tart. A kedvezmény már 1 db vásárolt gépkocsitól érvényesíthető a flottatámogatásra jogosult céges vagy magánszemély ügyfelek számára. Az akció más kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezmény mértéke modellenként és motoronként eltérő. A kedvezmény mind raktárkészletes, mind gyári rendelés esetén alkalmazható. A fenti tájékoztatás nem minősül a 2013. évi V. törvény 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek.

Átlagfogyasztás: Auris 5,9 l/100 km, Avensis 6,2l/100km, Corolla 6,1l/100km; CO2 kibocsátás: Auris 138g/km, Avensis 144g/km, Corolla 142g/kmhirdetés