Toyota Titán RAV4 modellbemutató nyílt hét 600.000 Ft extra-kedvezménnyel

Akt.:
Toyota Titán RAV4 modellbemutató nyílt hét 600.000 Ft extra-kedvezménnyel
A Toyota Titánnál nincsenek félmegoldások. Az új Toyota RAV4 ízig-vérig szabadidő-autó és 100% hibrid. Karosszériájának merész stílusát vadonatúj, 2,5 literes hibrid motorja akár 222 lóerővel egészíti ki. Ismerje meg a saját kategóriáját újra- és újra feltaláló Toyota RAV4-et a Toyota Titán nyílt hetén, február 11-től 16-ig, Nyíregyházán, a Debreceni út 222. szám alatt.

Használja ki a Toyota Titán különleges modell-bevezető akcióját, és vásárolja meg az új Toyota RAV4 Businesst 600.000.- Ft kedvezménnyel a nyílt héten!

Egyedülálló zöld SUV

Az új RAV4 a kategóriában egyedülálló módon öntöltő hibrid elektromos hajtásláncot kínál, amely elsöprő tempóban hódította meg a hazai vásárlók szívét. A vadonatúj, legújabb generációs 2,5 literes benzin-elektromos hibrid hajtáslánc, amely elsőkerék-hajtású kivitelben 218, összkerékhajtású verzióban 222 lóerő teljesítményre képes.

Terepen is verhetetlen a kategóriában

Ezzel párhuzamosan a modell összkerékhajtását is teljes körűen továbbfejlesztették, így az „bármilyen terepen” képes magabiztosan haladni. Az új RAV4 Hybrid elektromos összekerékhajtás-rendszerét újratervezték és tökéletesítették, így nehéz körülmények között még az eddigieknél is meggyőzőbb teljesítményt mutat.

Új digitális visszapillantó tükör

Az új RAV4 a Toyotánál elsőként alkalmazott új, digitális belső visszapillantó tükörrel biztosítja a környezet jobb áttekinthetőségét. A rendszer használható hagyományos, fény hatására elsötétülő tükörként vagy digitális monitorként. A tükör gombnyomásra megjeleníti a RAV4 hátsó szélvédőjének felső részén elhelyezett nagy felbontású, állítható kamera által közvetített, valós idejű képet.

Panoráma kamerarendszer, panoráma napfénytető és JBL audiorendszer

Az új RAV4 ezen túlmenően olyan prémium szolgáltatásokat kínál, mint a jármű környékének valós idejű, 360 fokos képét megjelenítő, akár felülnézeti képet is biztosító panoráma kamerarendszer. A nyitott, tágas utastéri környezet még szellősebbé és világosabbá tehető a nyitható panoráma napfénytető segítségével. Ami a fedélzeti szórakoztatást illeti, a kifejezetten az új RAV4-hez kifejlesztett kilenc hangszórós JBL audio-rendszer koncertminőségű hangzást kínál.

Toyota Titán – a minőség ötvözete
Nyíregyháza, Debreceni út 222.
ertekesites@toyotatitan.hu
06/42-501-371

A tájékoztatás nem teljeskörű, kérjük, keresse fel bemutatótermünket a részletekért. Kombinált átlagfogyasztás: 5,7-7,4 l/100 km, CO2-kibocsátás: 130-167 g/km.

– PR cikk –

Címkék: , ,


hirdetés