Trágár szavakat kiabált a váróteremben, előállították – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 12-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai Gemzse belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 20 éves nyírmadai lakost 2018. október 12-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik és a Vásárosnamény Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 20 éves hodászi lakos ellen. A férfi a mátészalkai vasútállomás várótermében trágár szavakat kiabált, melyet az egyenruhások többszöri felszólítása ellenére sem fejezett be 2018. október 12-én. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Készenléti Rendőrség munkatársai Nyírbátorban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 32 éves nyírderzsi lakost 2018. október 12-én. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Nyírbátori Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés