Tragédia a 4-es elkerülőn: Édesanyjával és párjával autózott a halálba a nyíregyházi Attila

Akt.:
Tragédia a 4-es elkerülőn: Édesanyjával és párjával autózott a halálba a nyíregyházi Attila
Debrecen, Nyíregyháza – Ők voltak a legszebb szerelmespár, akiket valaha ismertem – nyilatkozta a halott lány barátnője Attiláról és Gináról.


Mint arról korábban beszámoltunk, szörnyű tragédia történt kedd éjszaka Debrecen határában: két család élete omlott össze egyetlen pillanat alatt egy szörnyű karambolban.

A kék Seatban öten ültek: a 20 éves Attila, a férfi 43 éves édesanyja, Attila szerelme, a 23 éves Gina, valamint Attila egyik barátja, és annak párja. A balesetben hárman vesztették életüket: Attila, Attila édesanyja és Gina. A kocsiban ülő mind az öt utas Nyíregyházán lakott, ahová épp tartottak Budapestről. Azt egyelőre még nem tudni, a sofőr egyáltalán miért hajtott le a debreceni elkerülőnél, hiszen az autópályán nyílegyenesen hazaértek volna.

Gina barátnője sírva nyilatkozott a Blikknek:

Attila és Gina már hat éve voltak együtt, imádták egymást. Ők voltak a legszebb szerelmespár, akiket valaha ismertem. Fiatalok voltak, nagy tervekkel, és büszkén mondták mindig, hogy a legfontosabb az, hogy egymást már megtalálták a nagy álmok megvalósításához.”

Gina és Attila Facebook-oldalát valósággal ellepték a részvétet nyilvánító üzenetek.

Attila egyik barátja ezt írta:

Hihetetlen, pár napja még találkoztunk a suliban, most meg… nyugodjatok békében…”

Néhányan adománygyűjtésbe is kezdtek.

A szemből érkező Skodának csak az eleje tört össze, az autó sofőrje élve megúszta az ütközést. Mint arról beszámoltunk, őrizetbe vették a debreceni sofőrt.

Forrás: blikk.hu / ripost.hu / borsonline.hu


Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn
Hajdú-Bihar - A rendőrök a 354-es számú úton, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt vették őrizetbe. Ahogy arról korábban hírt adtunk, október 3-án halálos baleset történt a 354-es számú úton, Debrecen közelében. A megalapozott gy...

Hármas halálos baleset a 4-es elkerülőn
Bocskaikert, Debrecen - Már néggyel többen haltak meg az utakon, mint tavaly összesen. Újabb szörnyű tragédia történt a négyes Debrecent elkerülő szakaszán: kedd éjszaka két személyautó karambolozott frontálisan Bocskaikert és Debrecen-Józsa között. A balesetben a Seatban utazó öt főből hárm...

Debrecen - Frontálisan karambolozott két autó kedd éjszaka a 4-es elkerülőn, Debrecen határában. A baleset során a Skoda vezetője súlyosan sérült, a Seatban utazó öt főből hárman (egy 20 éves férfi, illetve egy 23 és egy 41 éves nő) a helyszínen életüket vesztették. Egy fő súlyos-életveszélyes, egy ...
hirdetés