mennyei

2019.08.21. 19:54

„Idegfeszítő mérkőzés volt...”

A másodosztályú megyei labdarúgó-bajnokság Kelet-Magyarország csoportjában egy elhalasztott mérkőzést játszottak le szerdán.

Megyei II. osztály, Kelet-Magyarország csoport, a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Csengersima-Szatmárcseke 3-1 (2-0)

Csengersima, 100 néző, v.: Nagy Cs.

Csengersima: Halász (Varga) – Domokos, Asztalos G., Drumar, Horváth T., Kerekes M. (Nyíri), Tóth F. (Belbe), Rosu (Asztalos I.), Volkán (Kerekes T.), Szabó, Balogh B. Játékos-edző: Volkán Roland.

Szatmárcseke: Juhász – Móricz, Pásztor, Kóczé, Sankó, Mándi Zs., Császár T. (Horváth V.), Mándi Z., Horváth G., Császár P., Hadadi K. Edző: Hadadi Ferenc.

Gól: Rosu, Volkán, Belbe, illetve Hadadi K. Ifi: 4-0.

Volkán Roland: – Idegfeszítő mérkőzés volt, mindkét oldalt kihagyott helyzetekkel. Azért csak sikerült begyűjtetnünk a három pontot. Gratulálok az ifik győzelméhez is és további sok sikert kívánok a Szatmárcsekének!

Hadadi Ferenc: – Remélem, hétvégén jobb lesz a helyzet kihasználásunk, mert amíg a száz százalékos ziccereket nem váltjuk gólra, addig jobb eredményt nem várhatunk. Köszönjük a csengersimaiaknak, hogy belementek az időpont módosításba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában