Tragédia Bajorországban: Nyíregyházi testvérpár az áldozatok között – Tibor kómába esett, Gergő azonnal meghalt

Akt.:
Tragédia Bajorországban: Nyíregyházi testvérpár az áldozatok között – Tibor kómába esett, Gergő azonnal meghalt
Nyíregyháza, Frankenhofen – Borzalmas tragédia rázott meg egy nyíregyházi családot: egy autó fának csapódott a dél-bajorországi Frankenhofennél szerda éjjel, és mint kiderült, két fiuk is a járműben ült. Az egyik fiú életét vesztette, a másik kómába esett.

– Gergő és a testvére, Tibor két hete ment ki egy raktári munkára – mesélte Pózmán László (23), Gergő legjobb barátja a Blikknek. – 13 évesen ismerkedtünk meg. Gergő igaz barát volt, egy jó testvér. Kedves és jószívű, a barátnője is várta haza.

Az autóban összesen hatan utaztak, a hátul ülő három 21 és 27 év közötti fiatal, köztük Gergő, azonnal meghalt. Gergő tetvére a csomagtartóban volt, életveszélyesen megsérült és kómába esett.

– Gergő testéért pénteken utaztak ki a szülei, de a hazahozatal bonyolult folyamat. Még nem tudjuk, mikor búcsúzhatunk el tőle – mondta Gergő legjobb barátja a Blikknek.

A bajor rendőrség szerint a sofőr elvesztette az irányítást az autó felett, áttért a szemközti sávba, egy fának ütköztek, ahonnan egy másiknak csapódva állt meg végül a kocsi. Az elsődleges vizsgálat szerint a sofőr nem volt részeg.

Forrás: blikk.hu
hirdetés