SZON - Sport - Szpari

2011.04.06. 22:06

Szerdai edzőmeccsek gólokkal

<p>Nyíregyháza - Szerda délután két edzőmeccset is játszottak a nyíregyházi Városi Stadionban.</p>

Előbb  a Szpari- vegyes lépett pályára a Nyírsuli U 19-es csapata ellen. A Szpariban két román játékost is teszteltek, ám a nap végén kiderült, hogy sem a balhátvéd Cosma, sem a középpályás Viland nem nyerte el a szakvezetők tetszését, így a próbajátékosok hazautaztak. Brekk János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője két nagyecsedi focistát, Katona Györgyöt és Patály Jánost is a csapatba állította. Végül a vegyes négy nullára nyert.

Ezt követően a Spartacus az NB III-as ÚSE-Nagykálló ellen lépett pályára. A gól nélküli első félidőt követően Bajzát és Germán góljaival nyert a Spartacus. A csapatból hiányzott a vírusos betegséggel bajlódó Holczer, illetve a derekát fájlaló Minczér.

 
Nyíregyháza Spartacus – ÚSE Nagykálló 2-0 (0-0)
Spartacus: Vojinovic – Demjén, Kovacevic (Cséke), Goia, Boukar (Cosma) – Germán (Eyenga), Horváth, Abdelali (Reznek), Pákolicz – Andorka, Bajzát
Gól: Bajzát, Germán
Nyíregyháza Spartacus – Nyírsuli U19 4-0
Spartacus: Hrabina (Sánta) – Patály, Cséke, Perényi, Cosma (Gergely) – Katona, Makai, Viland, Tudja – Pujante, Eyenga (Reznek)
Gól: Makai 2, Eyenga, Pujante

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!