Trepák triplái

Trepák Zoltán
Trepák Zoltán
Nyíregyháza – A Marso-Carmo Suzuki NYKK vezetőinek körében évek óta visszatérő kérdés volt Trepák Zoltán szerződtetése.

Az élvonalbeli nyíregyházi férfi kosárlabdacsapat kerete aztán a nyáron bővült a 29 éves centerrel, aki Debrecenben már át is esett a tűzkeresztségen.

Valóban csábítottak már korábban a nyíregyháziak, és most érkezett el az idő, hogy a szolgálataikba álljak – mesélte a történteket Trepák Zoltán. – Csepelen kezdtem kosarazni, ahol egy év után megszűnt a csapat, majd három esztendőt Szombathelyen, négyet Szolnokon, újabb három évet pedig Kaposváron töltöttem. A váltás általában jót tesz a teljesítménynek, bízom benne, hogy Nyíregyházán is érzem majd ennek a jótékony hatásait.

Vasárnap a Vadkakasok ellen nagy esélyt szalasztott el az NYKK, de Trepák Zoltán jelezte, lehet rá számítani, hiszen a második negyedben tíz pontot, közte két triplát is termelt.

Bizony, az ilyen negyedekből kellene sok, hogy elégedettek legyenek a teljesítményemmel – mondta erről a hétszeres válogatott kosaras. – Jó lett volna győzelemmel kezdeni, de sebaj, vasárnap a Körmend elleni hazai meccsen javítunk. Ami pedig a csapatban betöltött szerepemet illeti, Sitku Ernővel és Seth Scott-tal együtt kell betöltenünk a center szerepkörét. Ebben az a jó, hogy korábban én játszottam Ernővel Szolnokon, csapatkapitányunk tavaly itt Scott-tal, így az esetek többségében összeszokott duó lesz majd a pályán. A beilleszkedésem könnyen ment, most már jöhetnek a győzelmek!

-Bodnár Tibor-
hirdetés