Tudja biztonságban a gyerekeket!

Akt.:
Tudja biztonságban a gyerekeket!
© Illusztráció: dreamstime.com
Lassan beindul az osztálykirándulások időszaka. Ezek az utazások sok ismertet, élményt és szórakozást jelentenek a gyerekek számára, de egyben nagy kihívás elé állítja a pedagógusokat, szülőket.

Gyakran felmerülő kérdés a szervezés során, hogy az utat bérelt busszal, távolsági busszal, vagy vonattal tegyék-e meg. Az osztályok számára a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás, ha bérelt busszal mennek akár belföldre, akár külföldre, hiszen nem kell menetrendhez, kötött útvonalakhoz alkalmazkodni. Azonban a biztonság a legfontosabb tényező, amit csak megbízható járművekkel, biztos háttérrel rendelkező cég tud nyújtani.

A buszos osztálykirándulás szervezését és lebonyolítását szabályozó szigorú rendelet új irányokat adott a gyerekek védelmében 2018. január elsejétől, amit a közel 3 évtizedes múlttal rendelkező Csababusz teljes mértékben betart. Így biztos hogy épségben szállítják haza a szülőknek a legféltettebb kincseiket. Járműveik korszerűek, rendszeres műszaki ellenőrzésen esnek át, minden biztonsági előírást betartanak, és az esztétikai megjelenésre is nagy gondot fordítanak.

Az egész flotta a nemzetközi elvárásoknak is maximálisan megfelel, mind műszakilag, mind felszereltséget tekintve. A kizárólag 13 évesnél fiatalabb modern, 9-57 fő befogadására alkalmas buszokban az osztályok, vagy akár kisebb csoportok is zavartalanul és önfeledten élvezhetik a a vidám együttlétet. A Csababusz nagy rutinnal rendelkező, tapasztalt sofőrjei mellett biztonságban lesznek a lurkók, és a légkondicionált, kényelmes buszokban felhőtlenül fogják magukat érezni!

A buszvezetők tudása mindig a legfrissebb a folyamatos képzéseknek köszönhetően. A legideálisabb útirány megválasztásával sem kell sokat bajlódni, hiszen a Csababusz munkatársai segítenek megtervezni az optimális útvonalat személyre szabottan, a megrendelő igényei alapján. Mindezt előre egyeztetett, megfizethető áron, apró betűs részek nélkül.

Válassza a Csababuszt, hogy az utazása maga legyen az álom!

CSABABUSZ TOURS KFT.
4405 Nyíregyháza, Debreceni út 106/a
www.csababusz.hu
+36 20 233 1970

– PR cikk –

Címkék:hirdetés