Túl az ötmillión Opitz Barbi legújabb száma

Opitz Barbi legújabb számát több millióan nézték meg a Youtube-on
Opitz Barbi legújabb számát több millióan nézték meg a Youtube-on
Sonkád – Opitz Barbi legújabb, Túlélem című száma hasít az interneten.


December közepén osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán Opitz Barbara, hogy megjelent legújabb videóklipje Túlélem címmel. – És megjelent a Túlélem című legújabb videó­klipes dalom! Osszátok, ha tetszik! – buzdította akkor rajongóit Barbi, akik szót fogadtak az énekesnőnek.

Több mint 5 millió

Az énekesnő legújabb zenéje nagyon népszerű, ugyanis a megtekintések száma másfél hónap alatt meghaladta az 5 milliót. Barbi a mai világ végtelen irigységét, és a népszerűséggel járó magányt dolgozza fel újonnan megjelent számában.

Mindenesetre a fehérgyarmati születésű énekesnő nagyon hálás volt rajongóinak, amit egy képpel és a következő szöveggel köszönt meg nekik néhány nappal ezelőtt az ismert médiafelületen: – 5 milla feletti nézettség a Túlélem-en 1 hónap 2 hét alatt! Köszönöm nektek Sütikéim!

Opitz Barbara karrierje 2016 szeptemberében kezdődött a magyarországi X-Faktor hatodik szériájában. A különleges hangszínnel megáldott lány a dobogó első helyéről búcsúzott a műsortól, azóta szólókarrierjét építgeti, méghozzá elég sikeresen. Facebook-­követőinek száma meghaladja a 80 ezret, míg az Instagramon ennél is többen kíváncsiak rá: több mint 136 ezer ember követi nyomon Barbi mindennapjait és zenei pályafutását.

KM


Sonkád - Barbi személyes dolgokat osztott meg magáról az Instagramon. Opitz Barbi kifejezetten aktív a közösségi oldalain, naponta többször is posztol úgy a Facebookon, mint az Instagramon. Utóbbin nemrég kérdéseket tehettek fel neki a követői, amikre készségesen válaszolt is. A sonkádi énekes kö...

Budapest, Sonkád - Az X-Faktor 2016-os győztese legutóbb Burai Krisztiánnal készült számával tarolt a legnépszerűbb videómegosztón, most újra egyedül énekel, és varázsolja el az embereket. Opitz Barbi dalaiért rajonganak, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy két száma is bekerült 2018 tíz legnézett...
hirdetés