Tündököljön, akár egy csillag. Ez a 7 divattrend önt is megnyeri majd

Akt.:
Tündököljön, akár egy csillag. Ez a 7 divattrend önt is megnyeri majd
A nyár lassan a végéhez ér, így ideje utánanézni az aktuális évszak új divattrendjeinek. Eláruljuk, hogyan maradhatunk igazán stílusosak és trendik. Ráadásul, ha kihasználja a ruha és cipő kedvezmények előnyeit, biztosan tud spórolni is.

# Feltűnő logó

Bár eddig inkább a lágy és könnyed divat volt érvényben, az elkövetkező időszak nagy változásokat ígér. Nagy slágerré válnak ugyanis a hangsúlyos logók és márkajelzések. A nagy logókkal ellátott melegítőfelsők, pólók, ingek, ruhák, szoknyák, kabátok, táskák, tornacipők, sőt az egyre divatosabb övtáskák is mind-mind trendinek számítanak.

# Nagy fülbevalók

Nagyszerű hírekkel szolgálhatunk a feltűnő ékszerek kedvelőinek. Előtérbe kerültek ugyanis a bizsuk, azokon belül pedig főleg a fülbevalók. Legyen az lógó, karika, masszív vagy színes – a választás csak az öné. A szezon mottója ugyanis: „Minél nagyobb, annál jobb”.

# Barrett és egyéb sapkák

Az aktuális trend világosan kimondja: retro, retro és még egyszer retro. Több divatház is leporolta a rég elfelejtett darabokat, mint például a barett vagy egyéb típusú sapkákat, és beillesztette azokat az aktuális szezon kínálatába. Szinte teljesen mindegy, hogy milyen szín mellett dönt. Ugyanakkor a különböző szőrpamacsok vagy brossok sem tabuk már.

# Díszes cipők

Idén ősszel a hangsúly a csillogó kiegészítőkre helyeződik, így a díszes cipők térhódítása nem okoz nagy meglepetést. A csillogó kövecskék, gyöngyök, csatok vagy kivarrások is trendinek számítanak. Szinte mindenen megtalálja ezeket. Elvégre a feltűnő lábbelik, mint például a magassarkú és balerina cipők, félcipők vagy csizmák minden hölgyet megörvendeztetnek. Válasszon hát olyat, ami a leginkább megfelel önnek, és menjen a divat elébe.

Tippünk: Szeretne spórolni a vásárlásnál? Akkor mindenképp látogassa meg a Kuplio.hu kuponos portált, ahol most a Footshop kupon által sokkal kedvezőbben vásárolhat. Nézze meg a webáruház teljes választékát, és vásároljon még ma. Elvégre minden cipő kedvezmény örömet okoz, nemde?

# A dzsungel szava

Egyáltalán nem meglepő, hogy az állatminta a nőket két táborra osztja. Az egyik oldal imádja, a másik ki nem állhatja. Az állatminták nagyon hangsúlyosak, ezért nem feltétlenül illenek mindenkihez. Ugyanakkor nagyon stílusosak és szexik is tudnak lenni. Amennyiben stílusos, és nem közönséges szeretne lenni, mindenképpen finoman kombinálja őket. Semmiképp se essen túlzásba a színekkel, ideális egy semleges színnel párosítani, mely megtalálható az „állatos darabon” is.

Az állatminta az öltözék bármely darabján megjelenhet – egy ruhán, szoknyán, felsőrészen, blúzon, ingen, mellényen, nadrágon, dzsekin vagy kabáton, csakis attól függ, hogy ki mennyire merész. Az állatminták több híresség szívét is meghódították, hogy csak néhányat említsünk közülük: Kim Kardashian, Heidy Klum vagy Rihanna. Ezért ön se tartson tőle, próbálja ki bátran.

# A réteges öltözet

A réteges öltözet ugyan nem újdonság, viszont ősszel és télen is ideális, ráadásul még trendi is. Titka több ruhadarab vékonyabb rétegezésében rejlik – egy vékony trikó, póló, ing, kardigán és egy megfelelően a testhez simuló kabát, és tessék máris kész a tökéletes outfit. A hűvösebb napokon nyugodtan viseljen egy terjedelmesebb ruhát vagy sálat, amelyet a vállon átdobva akár poncsóként is használhat.

Tippünk: Szeretne a trendi darabok vásárlásakor spórolni? Ez esetben semmiképp se hagyja ki az Orsay akció előnyeit. A nagyszerű kedvezmény kuponok és kedvezménykódok a Kuplio.hu kuponos portálon is megtalálhatóak, érdemes átnézni a teljes kínálatot. Elvégre a kedvezmények a ruhákra és a kiegészítőkre mindig jól jönnek.

# Merész zoknik

A végére hoztunk egy igazán forró trendet is, amely főleg a merészebb hölgyeket nyeri majd meg. Annak ellenére, hogy a színes, vidám zoknikat elsősorban az urak részére szánják, a hölgyeknek sem kell tőlük tartaniuk. Az őrült színek, minták és anyagok most mind-mind divatban vannak, tehát felejtse el a korlátokat, és szerezzen be legalább egy pár ilyen zoknit.

# Férfi divat

Ne feledkezzünk meg az erősebb nemről sem, uraim, tudják, mi az, ami most a divatban „IN”? Ha körülnéz édesapja ruhásszekrényében, és előhalász néhány darabot a 70-es, 80-as évekből, akkor máris választ kap a kérdésre. A férfi divat ugyanis az aktuális szezonban az olasz elegancia jegyeit képviseli. Az oversize pólót cserélje le szűk garbóra, a szakadt és szűk farmert a slim cut szabásúra, a sportcipőt pedig mokaszínre vagy egy minőségi anyagból készült csizmára. Trendi továbbá még a teniszpóló, a testhez simuló kardigán vagy az elegáns kabát.

– PR cikk –

 

Címkék: ,hirdetés