Túraautó-vk – Nagy Dániel második a Hungaroringen a vasárnapi első futamon

Mogyoród, 2018. április 29. A második helyen végzett Nagy Dániel, a M1RA pilótája a túraautó-világkupa (WTCR) második futamának eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2018. április 29-én.
Mogyoród, 2018. április 29. A második helyen végzett Nagy Dániel, a M1RA pilótája a túraautó-világkupa (WTCR) második futamának eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2018. április 29-én. - © MTI Fotó: Balogh Zoltán
Budapest/Mogyoród – A szabadkártyával rajthoz álló Nagy Dániel második lett a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi első futamán, amelyet a brit Rob Huff nyert meg a Hungaroringen.

A Michelisz Norbert csapata, a MIRA által üzemeltetett Hyundai-jal versenyző magyar pilóta az időmérőn elért tizedik helyezése miatt – a fordított rajtrács szabálya szerint – a második pozícióból kezdte meg a futamot, és bár nem sikerült a rajt után az első kanyarban megelőznie az első kockából startoló Huffot, a 12 körös viadal leintéséig tapadni tudott az élen álló riválisára, és másodikként zárt.

Túraautó-világkupa - Második futam
Mogyoród, 2018. április 29. A későbbi második helyezett Nagy Dániel, a M1RA versenyzője a Hyundai i30 N TCR versenyautójával a túraautó-világkupa (WTCR) második futamán a mogyoródi Hungaroringen 2018. április 29-én. | MTI Fotó: Sóki Tamás

A szombaton harmadikként végzett Michelisz Norbert a vasárnapi időmérőn sem talált legyőzőre, így viszont az első futamot a tizedik pozícióból kellett kezdenie, de a leintésig négy helyet sikerült javítania, és végül hatodikként ért célba.

Ami a többi magyar versenyzőt illeti: Szabó Zsolt Dávid kilencedik lett a Seat Cupra volánja mögött, csapattársa, Nagy Norbert a 11., Tassi Attila pedig a 18. helyen végzett.

A magyarországi WTCR-hétvége utolsó futama 16.55 órakor rajtol a Hungaroringen.

– MTI –


Mogyoród, 2018. április 28. A harmadik helyezett Michelisz Norbert BRC Racing Team pilótája (j) a túraautó-világkupa (WTCR) első futamának eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2018. április 28-án.
Budapest/Mogyoród - Michelisz Norbert a harmadik helyen ért célba a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének első, szombaton rendezett futamán, amelyet a Hondával versenyző francia Yann Ehrlacher nyert meg. A győztes mögött csapattársa, az argentin Esteban Guerrieri lett a máso...
hirdetés