szon-sportoldal

2017.03.11. 15:23

Szpari - Győzni, és nem befürödni!

Nyíregyháza - Egy hét alatt három bajnoki meccs, vasárnap Siófokon lép fel a Spartacus.

Nyíregyháza - Egy hét alatt három bajnoki meccs, vasárnap Siófokon lép fel a Spartacus.

Balaton-parti kirándulás vár vasárnap a Szpari focistáira. No, nem vitorlázás lesz a program, hanem a legutóbbi győzelem szelét kihasználva pontok szerzése a Siófok otthonában. A két együttes őszi meccsét a nyírségiek nyerték, és most is hasonló eredményben bíznak.

A vendégek az esélyesebbek

– Örök optimistaként, egy győzelmi töltettel mi mást szeretnénk, mint ismét nyerni – kezdte a beszélgetést Véber György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ha a csapat tudja produkálni azt a masszív játékot, mint legutóbb, és támadásban a minőséget javítja, akkor megszerezhetjük a három pontot. Vállalom, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Ezt persze be is kell bizonyítani. Egyénileg és csapatként is jobbak vagyunk, ám a tudásunk minimum kilencvenkilenc százalékát ki kell tennünk ezért.

– Legalább olyan, vagy még odaadóbb játékra van szükség, mint a mosonmagyaróváriak ellen. Lépésről lépésre mehetünk előre, ám ehhez a már említett masszív és hatékony támadásjátékra van szükség.

– Egy héten belül három bajnoki mérkőzést is játszunk – jövő csütörtökön a Kozármisleny vendégei leszünk, azt követő vasárnap pedig a Dorogot fogadjuk – ezzel nagy esélyünk van a felzárkózásra. Csak magunkkal foglalkozunk, elsőként a siófoki találkozóval – így Véber György.

Székesfehérváron alszanak

A mester azt is elmondta, hogy mindenki egészséges, eltiltott nincs. Szombaton dél­előtt még itthon lesz edzés, majd a közös ebédet követően buszra száll a nyíregyházi különítmény.

Az éjszakát Székesfehérváron tölti a csapat, és vasárnap megy is Siófokra. A házigazda csapatában két exszparista is játszik Petneházi Márk, valamint Szalai Vilmos személyében.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!