Íme a választottja!

2020.07.02. 09:21

Bemutatta szerelmét Nemazalány, a rappert korábban Lil G-hez is fűzték romantikus szálak

Az énekesnő és szintén zenész párja közös képekkel tették hivatalossá a kapcsolatot.

Nemazalány szívét a rapper Rajmund dobogtatta meg

Forrás: Instagram

Igazi jó hírrel lepte meg a rajongókat ­Nemazalány: a napokban Instagram-oldalán egy olyan képet posztolt, melyen megcsókolja szerelmét. A követői rögtön felismerték, hogy ki lehet az internetsztár választottja: a rapper Rajmund, aki szintén megosztott egy közös fotót kettejükről közösségi oldalán. A bejegyzések mindkettejük profilján több­ezernyi kedvelést kaptak.

Másról énekel

A rajongók azonnal elárasztották gratulációkkal és meglepett hozzászólásokkal a két zenész oldalát. Néhány szemfüles követő azt is kiszúrta, hogy a rappert korábban Fanni régi duettpartneréhez, Lil G-hez is fűzték romantikus szálak – Rajmund szerint azonban mindezzel semmi probléma nincs, és „ideje feldolgozni a múltat”.

Nemazalány közönségét valószínűleg megdöbbentette, hogy az énekesnő boldog kapcsolatban él, hiszen legutóbbi számai pont az ellenkezőjéről szólnak: valamennyiben olyan románcokról énekel, melyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában