Tűz a Temető utcában – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Tűz a Temető utcában – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: Resource Magazine
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. október 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Nyíregyházán, a Zápor utcában egy lakatlan családi ház udvarán égett az összehordott, zöld hulladék körülbelül öt négyzetméteren kedden délelőtt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be és oltották el a tüzet. Szamostatárfalván szemét gyulladt be a Temető utcában, ahol a csengeri önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat kéziszerszámok segítségével.

Az útról lesodródott és árokba borult egy személyautó a 41-es számú főúton Vajánál kedden este. A járműben két ember utazott, akik sérülést nem szenvedtek. A baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik a jármű áramtalanítását elvégezték és a rendőrség kiérkezéséig biztosították a helyszínt.

Egy bérlakás melléképületének tetőszerkezete és a benne lévő fahulladék gyulladt meg kedd este Kisvárdán a Tompos utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy gyorssugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés