Nyíregyháza hírei

2013.05.25. 10:23

Megöléssel fenyegette, miközben rúgdosta élettársát - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 24-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 24-én történt események összefoglalója.

Körözött személyek elfogása

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2013. május 24-én Vásárosnaményban igazoltattak egy 16 éves nyirgyulaji fiút, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Mátészalkai Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2013. május 24-én Nyíregyházán igazoltatták B. Zoltán 35 éves nyíregyházi lakost, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Nyíregyházi Törvényszék garázdaság vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Elfogták a bodza tolvajokat

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást V. József 52 éves és L. Zoltán 38 éves piricsei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi, 2013. május 24-én délelőtt Nyírbátor és Piricse között egy piricsei asszony tulajdonában lévő bodzásból mintegy 20 kg bodzát tulajdonított el. A rendőrség a két tolvajt elfogta, a rendőrkapitányságra előállította, szabálysértési őrizetbe vette és gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.

Tetten érte a biztonsági őr

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Ferenc 30 éves geszterédi lakos ellen. A férfit 2013. május 24-én délután a biztonsági őr érte tetten az egyik nyíregyházi nagyáruházban, ahonnan különböző élelmiszereket kísérelt meg a zsebében elrejtve eltulajdonítani. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Élettársát bántalmazta

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást L. János 39 éves napkori lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. május 23-án este napkori otthonukban szidalmazta, megöléssel fenyegette 36 éves élettársát, miközben többször megrúgta. A rendőrség az agresszív férfit a helyszínen elfogta, a rendőrkapitányságra előállította, őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatást.

Tetten érték a betörőt

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást N. Zoltán Bertalan 37 éves nagydobosi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. május 24-én délután betört egy nagydobosi lakóházba, illetve az ahhoz tartozó garázsba, ahonnan szerszámokat és konyhai eszközöket kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit egy éppen arra járó helyi lakos akkor érte tetten, amikor a ház udvarára kihordott értékeket egy lepedőbe kötötte, hogy azokat magával vigye. A tolvaj a használati tárgyakat hátrahagyva elmenekült, de a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!