Tűz egy Toldi utcai lakásban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy lakás előszobájában a villanyóra elosztó és a kismegszakító égett vasárnap délután Nyíregyházán, a Toldi utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az ingatlant átvizsgálták, a füsttel érintett helyiséget átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Másfél hektár területen a tarra vágott fenyőerdő aljnövényzete égett vasárnap délután Bátorligeten, a Bajcsy-Zsilinszky utca mögött. Egy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott és fának ütközött vasárnap este a 4-es számú főúton, Ajak és Kisvárda között. A balesetben ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés