Tűz miatt 26 embernek kellett elhagynia otthonát Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Lakóház kéményében a lerakódott korom égett szerdán este Nyírbogáton, a Rákóczi utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolította el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Teljes terjedelmében égett egy benzinüzemű személygépkocsi szerda éjszaka Dombrádon, a Béke utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Papírhulladék kapott lángra egy tizenhat lakásos társasház pincéjében csütörtök hajnalban Nyíregyházán, a Viola utcában. Átmenetileg 26 lakónak kellett elhagynia az otthonát. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a kétszáz négyzetméteren felcsapó lángokat, majd túlnyomásos ventilátorral a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott, száraz falevél égett csütörtök reggel Nyíregyházán, a Csaló közben. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés