katvéd

2019.12.12. 08:04

Kutya esett a kútba, halálos gázt jelzett a műszer

Katasztrófavédelmi összefoglaló megyénkből.

Összeütközött két személygépkocsi a 4-es számú főúton Nyírturánál szerda délelőtt, az egyik jármű akadályozta a forgalmat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Hat méter mély, gyűrűs kútba esett egy kutya Nyíregyházán, a Lászlótanyán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók mentőkötél és dugólétra segítségével a kútba leereszkedtek és kiemelték az állatot.

Családi ház gázvezetékéből szivárgott a gáz Kocsordon, a Lakatos Lajos utcában szerdán. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a káresethez és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. A munkálatok idejére tizenöt embernek kellett ideiglenesen elhagynia ingatlanát.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő Nyíregyházán, a Színház utcában szerda este. A fürdőszobában elhelyezett fali vízmelegítő mellett a nyíregyházi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek igazolták a mérgező gáz jelenlétét. A szolgáltató a készüléket a szolgáltatásból kizárta. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában