Tíz jó tanács azoknak a nőknek, akik esténként nem tapadnak párjukkal a tévékészülékre

A focivébé idején sok nőnek kell szembenéznie azzal, hogy kedvese a televízió előtt ül, ő pedig magára marad. Nem kell azonnal válóperes ügyvéd után néznie. Próbálja meg hasznosan eltölteni az időt, ehhez adunk tippeket.

1. Laza esti program…

Egy kávé vagy egy koktél, egy könnyű vacsora, diszkó, bármi belefér egy laza kis esti programba. Hívjuk fel rég nem látott barátnőnket, barátnőinket, biztos szívesen társulnak hozzánk. Lehet sokat beszélgetni, nevetni.

2. Koncert, kiállítás: valami kultúra

A világbajnokság szerencsére egybeesik a miskolci operafesztivállal: a szervezők szerint még érdemes próbálkozni a jegyvásárlással. Ha nem sikerül, a kiegészítő programok is jó szórakozást ígérnek. Kulturális elfoglaltságot is találhatunk, a Miskolci Galériában például megnézhetjük a Miskolci Grafikai Biennálét és kísérőkiállításait.

3. Nézzünk filmeket!

A férfiakat ritkán érdeklik a romantikus filmek, most viszont lesöpörhetjük a port kedvenc videokazettáinkról. Mostanában vetítik egyébként a mozik (bár nem túl romantikus) a Da Vinci-kódot (ahová a barátnőnkkel) avagy a Verdák című amerikai animációs filmet (ahová a gyerekkel) mehetünk el. És még valami. Van tévéadó: amely kimondottan a „focinemszerető” hölgyeknek állított össze programot.

4. Amit korábban nem…

Biztosan sok dolog van, amire már régóta készülünk, ezeket most mind megvalósíthatjuk.

Például elmehetünk egy Salsa partyra (Ifjúsági Ház, június 23.), ahol megismerkedhetünk ezzel a divatos tánccal.

5. Sportoljunk!

Használjuk ki a lehetőséget, és töltsük időnk egy részét edzőteremben, vagy biciklizzünk, fussunk kora esténként a természetben, a futópályánkon. Aki abbahagyta, újra el lehet kezdeni! Mire vége a világbajnokságnak, párunk el fog ámulni, mennyit javult az alakunk az egy hónap alatt.

6. Elő a könyvekkel!

Régóta nem jutott idő olvasásra? Ha nem zavarnak a szomszéd szobából átszűrődő szurkolói „csatakiáltások”, vegyük elő azokat a könyveket, amelyeket nem fejeztünk be, vagy amit mindig el akartunk olvasni, de mostanában nem volt rá időnk. Érdemes körülnézni a könyvesboltban, hiszen a könyvhét alkalmából remek új könyvek jelentek meg!

7. Kirándulni is lehet

Nem muszáj külföldre menni, remek kirándulási lehetőségeket kínál a környék is. Mehetünk a Bükkbe, túrázhatunk, elmehetünk a Vadasparkba, kiutazhatunk kisvonattal Lillafüredre, Garadnára.

8. Kényeztessük magunkat!

Itt a kitűnő alkalom, hogy szaunába, szoláriumba, masszőrhöz menjünk, vagy felkeressük a kozmetikust, sőt a fodrásznál egy új frizurát is kipróbálhatunk.

9. Ha új receptet találunk

Ebben az időszakban érdemes kipróbálni az új recepteket. (És ha sikerült, beküldeni az Észak receptpályázatára!) Ha nem sikerül? Akkor sincs gond, hiszen focinézés közben fel sem tűnik párunknak, ha nem tökéletes az új menü.

10. Irány a város!

Ha vásárlásról van szó, nem kell kétszer szólni a barátnőknek. Irány a belváros, s akár csak nézelődünk, akár vásárolunk, mindenképp kellemesen telik a nap. Utána pedig jöhet újra első tippünk, be lehet ülni közösen egy cukrászdába: fagyizni, megenni egy tortát. Vagy esetleg egy kerthelyiségbe koktélozni, sörözni…

HM
hirdetés