UFÓ törte szélturbina?

UFÓ törte szélturbina?
A turbina egyik szárnya nyomtalanul eltűnt, a többi elhajlott. Mi történhetett?

A helybéliek beszámolója szerint különös fények tűntek fel az égbolton, majd a turbina elromlott. A helyszínre érkező szakértők döbbenten álltak az eset előtt, mert nem találták a hiányzó lapátot sehol sem az angliai szélturbina-parkban. A többi szélturbina sértetlen, egy pedig teljesen használhatatlanná vált.

A szélerőművet működtető cég, az Ecotricity közölte: nincs magyarázata a történtekre, vizsgálja az esetet. A környékről nem jelentettek repülőgép-balesetet, és az időjárás is nyugodt volt; a turbinákat egyébként is úgy tervezték, hogy a legerősebb orkánnak is ellenálljanak.

A szemtanúk azoban rögtön megjelentek, és nyilatkoztak az angol lapoknak. Az egyik nő egy repülő tárgyat látott a turbinák felé haladni, majd fényt, és a következő pillanatban a turbina már nem forgott.

A Telegraphnak nyilatkozó másik szemtanú, John Harris egy polip szerű repülőtárgyat látott. “Hatalmas volt, és egyenesen a turbinák felé tartott.

A Sun riportja szerint az eset valamikor vasárnap hajnalban történt. A szemtanúk hajnal 4 óra körül ébredtek, vagy a hatalmas csattanásra, vagy különös fényjelenségekre.

Nézze meg a különös videót is!

– Sun, Telegraph, vol.at –
hirdetés