Ufók rabolták el a mezőberényi nőt, és különös foltokat hagytak a testén

Ufók rabolták el a mezőberényi nőt, és különös foltokat hagytak a testén
Nagy-Britannia, Mezőberény – Philip Mantle az egyik legkomolyabb brit ufókutatónak számít, akit nemrégiben a külföldi sajtó arról faggatott, melyek voltak a legérdekesebb esetei eddig. A kutató most nyilvánosság elé tárta a dokumentumait, amik között egy megdöbbentő magyar eset is szerepel.

A különös esemény nem friss – 25 évvel ezelőtt, 1992 januárjában történt Mezőberényben. Egy 50 éves nő épp a férjével tartózkodott otthon, amikor a konyhájukban váratlanul megjelent egy tojásszerű alak, ami nagyon furcsa hangot adott ki.

A dolog felül kékesszürke, alul pedig narancssárgás volt – a szobába is átment, ahová a nő követte. A férj ebből egyébként semmit sem tapasztalt.

Három nap múlva a nő fura hangokat hallott, emiatt kiment a kertbe, ahol egy kabinszerű tárgyat látott. Bemászott, és egy szürke szobában találta magát, ahol elmondása szerint meztelen gyerekek és nők állták körbe.

A nő elájult. Amikor viszont magához tért, már a saját ágyában feküdt, a hasa felső részén pedig különös kerek foltok jelentek meg, amiről fotó is készült.

– Ez egy tipikus kapcsolatfelvétel lehetett, amelynek kézzel fogható nyomai is maradtak – mesélte a Borsnak Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke, aki hozzátette, hogy számos ufójelenségről érkezett már beszámoló Mezőberényből, ami nem véletlen: szerinte az űrlények sűrűn felbukkannak katonai támaszpontok és repterek közelében.

Forrás: borsonline.hu


Nem mindennapi felvétel készült a kanadai Stanfordban: a kamerás különös fényes csíkot vett észre alkonyatkor a felhők felett, először arra gondolt, hogy talán egy meteoritot lát, így hát előkapta a kameráját. Ám amikor otthon visszanézte a felvételt, nem jutott szóhoz... A fénylő sávtól nem túl ...
hirdetés