Magyarország

2015.02.25. 14:22

Való Világ: Dennis, a lovag

Bár ő "Dennis, a komisz"-ként mutatkozik be, tegnap este megmutatta, hogy nem halt ki a lovagiasság a férfiakból. Az összes magyar férfi nevében írjuk: Köszönjük, Dennis!

Bár ő "Dennis, a komisz"-ként mutatkozik be, tegnap este megmutatta, hogy nem halt ki a lovagiasság a férfiakból. Az összes magyar férfi nevében írjuk: Köszönjük, Dennis! Köszönjük, hogy megmutattad, mennyire tiszteljük a nőket. Bár az most mellékes, hogy hányszor feküdt le Fannikával az egész ország szeme láttára és hogy többet mutogatta a nemi szervét, mint Aurélió (és még nincs vége a műsornak!). Tegnap valami olyat tett, ami a mennybe emeli és lehet akár egy jó taktikai húzás is, hiszen így garantáltan őt fogják a nézők visszaküldeni.

Történt ugyanis, hogy VV Dennis és VV Dóri 2-2 jelet kaptak a kiválasztáson. Szavazategyenlőség esetén pedig most előbbi dönthetett, hogy ki menjen párbajozni. Dennis kijelentette, hogy ő nőt nem küld párbajra (megjegyzés: és amikor nőkre tette a jelet, az mi volt ?!?) és bevállalta, hogy stúdióba vonul. Hamarosan kiderül az is, hogy kit fog kivinni magával, de elég esélyes, hogy Laci lesz a szerencsés.

Más: VV7 Robin és VV3 Anett a fürdőben lettek szerelmesek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!