Úgy tűnik mindenki nagyon szeret biciklizni

Czipóné Nánási Katalin
Czipóné Nánási Katalin
Nyíregyháza –  Összekötöm a ­kellemeset a hasznossal. Mindenhová kerékpárral járok, mert nagyon szeretem, ráadásul egészséges és formában tart – mondta a megyeszékhelyen élő Czipóné Nánási Katalin.

Gutyán László mostanában keveset kerékpározik. – Sokat járok vidékre autóval, és bár van biciklim, hazaérve már nincs kedvem felülni rá, inkább a kertben töltöm az időmet – válaszolta a napkori férfi.

Gutyán László

A hajdúböszörményi Hajdu Anita nem szokott kerekezni, ugyanis nincs mivel. – Végre itt a jó idő, ezért tervezem, hogy veszek egy kerékpárt – felelte kérdésünkre.

Hajdu Anita

Barátnője, a miskolci Dobos Dóra átlagosan hetente kétszer pattan nyeregbe. – Szeretek biciklivel kirándulni, tervezem, hogy kipróbálom az árvízvédelmi töltéseken épülő új kerékpárutakat is – mondta.

Dobos Dóra

Takács Sándor elkötelezett híve ennek a közlekedési eszköznek. – Negyven évig naponta biciklivel jártam munkába, nyugdíjasként pedig kikapcsolódásra használom. Örvendetes a kerékpárút-hálózat bővülése, jó lenne, ha ezzel együtt a közlekedési kultúra is fejlődne – reagált.

Takács Sándor

–Az időjárástól függ; mióta nincs igazi tél, nem csak nyáron biciklizek – fogalmazott a nyíregyházi Kiss László.

Kiss László

KM-HP
hirdetés