Uh, ilyen van? Akkora orgazmusa volt a 29 éves férfinak, hogy megvakult a fél szemére (18+)

Akt.:
Uh, ilyen van? Akkora orgazmusa volt a 29 éves férfinak, hogy megvakult a fél szemére (18+)
© Illusztráció: getty images
Nagy-Britannia – Úgy tűnik, már az sem jó, ha túl jó valami. Ki hitte volna, hogy ilyen mellékhatása lehet egy igazán jó szexnek?

A 29 éves férfi azért került a kórházba, mert a fél szemére megvakult egy kiadós orgazmus után. Elmondása szerint egy igen intenzív szexuális együttlét okozta a vakságot. Az orvosok megvizsgálták, és kiderült, hogy bizony igaza van: az lehetett a gond, hogy a férfi túlságosan visszatartotta a lélegzetét és megfeszítette az izmait az intim együttlét során, ami miatt elpattant egy ér a szemében, a vérrög pedig blokkolta a látását. Szerencsére sok teendő nem volt a dologgal, ugyanis 24 óra múlva a dolog magától megoldódott, a férfi látása pedig visszatért.

Kiderült, sok férfi direkt tartja vissza a lélegzetét szex közben: egyrészt ezzel késleltetik az orgazmust, másrészt növeli is az orgazmus intenzitását – ám az eset is bizonyítja, hogy bizony okozhat problémákat ez a dolog.

Forrás: mirror.co.uk


A művész, Jen Seidel mintegy három órán keresztül festette a modell, Maria Luciotti testét, hogy "ruhát varázsoljon rá" - majd kiküldték a lányt egy boltba, és felvették az emberek reakcióját. A legtöbb embernek fel se tűnt, hogy voltaképp egy majdnem teljesen pucér lány - akin bugyi, sál és sapka a...
hirdetés